ΒΙΟΛΟΓΙΑ Γ’ ΛΥΚΕΙΟΥ

Βιβλίο Βιολογίας Γ’ Λυκείου Προσανατολισμού – Ειδική Έκδοση 2017-2018 από την ιστοσελίδα της Επιθεώρησης Βιολογίας του Υπουργείου Παιδείας και Πολιτισμού.

Διδακτέα-Εξεταστέα Ύλη Γ’ Λυκείου Προσανατολισμού

Ακολουθήστε το μενού στο πάνω μέρος της ιστοσελίδας για να πλοηγηθείτε στο ανάλογο κεφάλαιο της Β΄ ή της Γ΄ Λυκείου όπως φαίνεται στις πιο κάτω εικόνες. Περνώντας το mouse πάνω από τη λέξη “ΛΥΚΕΙΟ” θα ανοίξει μενού. Μην πατήσετε το “ΛΥΚΕΙΟ”. Πατήστε το κεφάλαιο το οποίο θέλετε να διαβάσετε.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Πατήστε το βιβλίο για να ανοίξει σε ηλεκτρονική μορφή. Οι σελίδες που αναγράφονται δίπλα περιλαμβάνονται στη διδακτέα ύλη.

Οι τελειόφοιτοι μπορείτε να κατεβάσετε εδώ ένα πρότυπο που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να φτιάξετε το εβδομαδιαίο πρόγραμμα μελέτης σας. Γράψετε μέσα τα φροντιστήρια και άλλες δραστηριότητές σας και χρησιμοποιείστε διαφορετικά χρώματα highlighter για να τα ξεχωρίζετε. Μετά βρείτε από τις ώρες που περισσεύουν 4 ώρες και βάλτε τες για μελέτη της Βιολογίας. Τηρήστε το και θα δείτε ότι θα φέρει τέλεια αποτελέσματα.

7 Responses to ΒΙΟΛΟΓΙΑ Γ’ ΛΥΚΕΙΟΥ

 1. Πόπη Στυλιανίδου

  Ψάχνω την ύλη για τις παγκύπριες του 2018. Έχει ανακοινωθεί?

 2. Kyriakos

  Xairete

  Iparxei kapou opou mporw na promitheftw to vivlio tis G lykeio gia to etos 2017-2018? Oxi omws se ilektroniki morfi

  • Loucas Nicolaou Post author

   Χαίρετε
   σας παραπέμπω στην ανάρτηση http://www.cyprusbiology.com/?p=1389
   Αν την διαβάσετε θα αντιληφθείτε ότι δεν υπάρχει ακόμα βιβλίο, ούτε σε ηλεκτρονική αλλά ούτε σε έντυπη μορφή. Το καινούριο βιβλίο της Γ’ Λυκείου θα δημιουργηθεί με συναρμολόγηση κομματιών από διάφορα βιβλία τα οποία μπορείτε να προμηθευτείτε σε έντυπη μορφή από τις αποθήκες του Υπουργείου Παιδείας που βρίσκονται στα Λατσιά.

   • kyriacos

    To meros tou vivliou p exete prothesei stin selida sas gia kathe ena apo ta kainourgia kefalaia ine auta akrivos pou tha didaxtoun tou xronou i perimenete kai alles allages?

    Euxaristw

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *