ΟΜΙΛΙΕΣ, ΔΙΑΛΕΞΕΙΣ ΚΑΙ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ blod.gr

Η ιστοσελίδα www.blod.gr που δημιουργήθηκε με δαπάνες του Ιδρύματος Μποδοσάκη είναι μια πραγματικά αξιέπαινη πρωτοβουλία. Η ιστοσελίδα “συγκεντρώνει, καταγράφει και προβάλλει αυτούσιες, επιλεγμένες ομιλίες, διαλέξεις και εκδηλώσεις από όλο το φάσμα της επιστημονικής και πνευματικής ζωής, και εμπλουτίζεται διαρκώς με την πολύτιμη συνδρομή όσων εργάζονται για τη διάχυση της γνώσης.” Από αυτή τη στιγμή καταγράφεται ως μία από τις αγαπημένες ιστοσελίδες της cyprusbiology.

Αξίζει να περιηγηθείτε στις ομιλίες που ανήκουν στην κατηγορία Βιολογία, Φυσικές Επιστήμες αλλά και στις υπόλοιπες κατηγορίες.

Ξεχωρίζει η συζήτηση με θέμα “Η παράδοξη καταλληλότητα του σύμπαντος για τη ζωή” που διεξάχθηκε στις 27/5/2015 στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών στα πλαίσια της εκδήλωσης “Η επιστήμη στη ζωή μας”. Συμμετέχουν ο Σπύρος Σφενδουράκης, Αναπληρωτής Καθηγητής του Τμήματος Βιολογικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Κύπρου, ο Ηλίας Κούβελας, Ομότιμος Καθηγητής της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Πατρών και ο Στέφανος Τραχανάς, Επίτιμος Διδάκτορας Φυσικής του Πανεπιστημίου Κρήτης και Πρόεδρος του ΔΣ των Πανεπιστημιακών Εκδόσεων Κρήτης.

This entry was posted in Βιολογία, Εξέλιξη, Ευφυές Σχέδιο. Bookmark the permalink.